ÇEVRE Haber Girişi : 04 Temmuz 2025 14:59

Patnos'ta yol çalışmaları gecikti: Belediye başkanından açıklama

Patnos'ta yol çalışmaları gecikti: Belediye başkanından açıklama
Patnos Belediye Başkanı, şehir merkezindeki yol çalışmalarının doğalgaz ve elektrik altyapı çalışmalarındaki gecikmeler nedeniyle ertelendiğini açıkladı ve ilgili kurumlara çağrıda bulundu.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINDAKİ GECİKMELER

Başkan Taşkın, vatandaşların mağdur olmaması için yoğun çaba gösterdiklerini, ancak bazı kurumların ihmali nedeniyle sürecin geciktiğini söyledi. 'Biz vatandaşın ayağı çamura değmesin diye çalışıyoruz ancak bazı kurumların ihmali nedeniyle süreç gecikiyor. Bu ihmalkarlığın bedelini ne biz ne de halkımız ödeyebilir.' dedi. Yolların şu an yapılması durumunda kısa süre sonra yeniden kazılacağını ve bunun hem israf hem de eziyet olacağını vurguladı.

SORUMLULARIN GÖREVİNİ YAPMASI GEREKİYOR

Taşkın, ilgili kurumlara çağrıda bulunarak, herkesin görevini yapması gerektiğini ve Patnos halkının sabrını zorlamaya kimsenin hakkı olmadığını belirtti. Patnos Belediyesi, doğalgaz ve elektrik kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehir merkezinde asfaltlama işlemine başlayacağını duyurdu.

VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİ ÖNEMSENİYOR