Yerel Haber Girişi : 25 Mart 2022 09:25

Puan kaybına tahammül yok! 

Puan kaybına tahammül yok! 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını dün de sürdürdü. Milli maç arası sebebiyle izine çıkan yabancı futbolcuların da katıldığı idmanlara Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları da nezaret etti. Düz koşuyla başlayan idmanlar, teknik ve taktik ağırlıklı pas çalışmalarıyla sürdürülürken, mavi beyazlı futbolcular idmanı çift kale maçla tamamladı. Süper Lig hedefinde büyük ölçüde sapma yaşayan ve kaybettiği puanlarla Play-Off şansını bile zora sokan mavi beyazlı ekibin Balıkesir deplasmanından nasıl bir sonuçla döneceği merak edilirken, taraftarın yeni bir puan kaybına daha tahammülü bile yok… 

KAYBETME LÜKSLERİ YOK!
Erzurumspor’un kapısına kadar gelen tüm fırsatları teptiğini, son olarak Samsunspor mağlubiyetiyle Play-Off şansını bile çıkmaza soktuğunu dile getiren mavi beyazlı taraftarlar, “Eğer futbolcular ligi kafalarında bitirmemişlerse, bu saatten sonra maç kaybetme lüksleri bile yok! Süper Lig’e çıkmak istiyorlarsa, canlarını dişlerine takarak mücadele edecekleri yer kesinlikle yeşil saha olacak ve mağlubiyeti kesinlikle unutacaklar” diye konuştular. 

İKİ DEVRE ARASINDAKİ FARK 
Bir üst lige şampiyon olarak çıkma imkanını, Play-Off’a bile kalamama noktasına getiren Erzurumsporlu futbolcuların bir an önce silkelenip kendilerine gelmeleri çağrısında bulunan taraftarlar, “Koskoca bir şehir onların mücadelesine kilitlenmiş durumda. Bu takım ligin ilk yarısında harika işlere imza atıyordu, ancak aynı takım ikinci yarıda resmen sahalardan silindi. Biz böyle bir Erzurumspor görmek istemiyoruz” dediler.