RAKİBİ KÜÇÜMSEMEYİN!

Erzurumspor’umuz geçtiğimiz hafta Tuzla deplasmanından döndüğü 3 puanla büyük bir moral oldu. Ziraat Türkiye Kupası maçına hiç değinmiyorum; çünkü bu maçların zaman kaybı olduğunu düşündüğüm için yorumlamaya değerde bulmuyorum. 
Önümüzde Giresunspor maçı var ve bu maç bizim ilerleyişimiz açısından büyük önem taşıyor. Rakibimiz ligin dibine demir atmış bir durumda. Toplamda altı puanı, bir galibiyet ve üç beraberliği var. Geri kalan maçların tamamı ise mağlubiyetle şekillenmiş durumda. 
Ben hep şunu söylerim; bir karşılaşmaya rakibi küçümseyerek çıkarsan, o maçta başına gelmedik iş kalmaz. Erzurumspor’ada bu tavsiyede bulunmak istiyorum. Sakın rakip takım ligin dibine demir atmış ve sıkıntılı günler yaşıyor diye maçı hafife almaya kalkmayın! Bu maçta sankide ligin lideriyle oynayacakmış gibi konsantre halde bulunun ve elinizden gelenin en iyisini yapın. 
Özellikle söylemeliyim; Tuzlaspor karşısında oynadığınız her ne ise, onuda unutun! Çünkü o futbol falan değildi. Sahada ne yaptığınızı siz bile bilmiyordunuz, bulduğumuz golde işte kalbimizin temizliğiyle geldi bana göre. 
Tuzla’daki maçı biz unuttuk, sizde unutun ve öyle bir karşılaşmayı hiç oynamadınız varsayın. Çünkü biz o maçı hafızamızdan çoktan sildik. 
O maça nasıl bir anlayışla çıktıysanız, açık konuşalım bize futbolun en kötü versiyonunu izlettiniz. Giresunspor maçında oynayacağınız futbol öyle bir futbol olmalı ki, sonucunu final gibi düşünmelisiniz. 
Bizim o 3 puana ihtiyacımız var, ligin ilk yarısını kazasız belasız atlatmak zorundayız çünkü. Hesabınızı kitabınızı ona göre yapın, ona göre oynayın, camiayıda ona göre sevindirin.