Ramazan’a renk katıyorlar 

AK Parti’nin Aziziye Gençlik Kolları Ramazan ayına damgasını vurdu. İlçenin dört bir yanında yürütülen “İftara 5 Kala” etkinliği ile iftar saatinde direksiyon başında olan sürücü ve yolculara iftarlık ikram eden Aziziyeli gençler, vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Ramazan ayı boyunca devam eden etkinlik kapsamında iftar saatinde yolda olan binlerce sürücü ve vatandaşa ulaşan Aziziye AK Gençlik, yürüttüğü bu çalışmayla tüm teşkilatlardan tam puan aldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman’ın koordine ettiği etkinliğe AK gençler de çok yoğun bir katılım gösteriyor. İftar saatine kısa bir süre kala Dadaşkent ve Ilıca’nın belli başlı noktalarında konuşlanan Aziziyeli AK Gençler, iftar vakti girinceye kadar yollarda adeta nokta nöbeti tutuyor. 

İFTARA 5 KALA BİR GELENEK  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, “İftara 5 Kala” etkinliğinin artık bir gelenek halini aldığını dile getirerek, “Aziziye ilçemizde yürüttüğümüz çalışmayla bugüne kadar binlerce sürücüye ve vatandaşımıza ulaştık. Maksadımız, iftar vaktinde yollarda olan büyüklerimize, anne ve babalara, ailelere ve çocuklara iftarlık ikramında bulunmak ve Ramazan ayının manevi hazzını birlikte paylaşmak” diye konuştu. 

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR  AK Parti Aziziye Gençlik Kolları’nın yönetimi ve bu çatı altındaki tüm gençlerin bu etkinliğe büyük bir ilgi ve özen gösterdiğini kaydeden Dorman, “Yönetimimizdeki arkadaşlarımız ve teşkilatımızın bel kemiği olan genç kardeşlerimize gerçekten şükran borçluyum. Bu etkinlik için her türlü imkânı zorluyor, ilçenin dört bir yanında göreve koşuyorlar. Ayrıca bu etkinlik için bize kol kanat geren Aziziye Belediye Başkanımız Sayın Muhammed Cevdet Orhan’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  • 5 / 1 Ramazan’a renk katıyorlar  0

  • 5 / 2 Ramazan’a renk katıyorlar  1

  • 5 / 3 Ramazan’a renk katıyorlar  2

  • 5 / 4 Ramazan’a renk katıyorlar  3

  • 5 / 5 Ramazan’a renk katıyorlar  4