Yerel Haber Girişi : 18 Nisan 2022 13:41

Recep Akdağ iftarlık dağıttı 

Recep Akdağ iftarlık dağıttı 

Partili gençler, iftara yetişemeyen vatandaşlara sokaklarda kumanya dağıtıyor.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı oldukça renkli bir etkinliğe imza atıyor. Partili gençler, iftara yetişemeyen vatandaşlara sokaklarda kumanya dağıtıyor. Birkaç gündür devam eden etkinliğin hafta sonu etabına Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ da katıldı. İftara yetişemeyen ve yolda kalan vatandaşlar, karşılarında Recep Akdağ’ı görünce yaşadıkları bir anlık şaşkınlığın ardından etkinlik için teşekkür ettiler. Recep Akdağ’ın eşlik ettiği iftar etkinliğine İl Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Samih Kavaz, Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pasinler İlçe Kadın Kolları Başkanı, Pasinler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt ve Pasinler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatından yöneticiler katıldı.  

 

ETKİNLİĞE AKDAĞ DA KATILDI 

Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Partili gençlerle birlikte katıldığı iftar etkinliğine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Ramazan ayında böylesine güzel bir etkinliği organize etmiş olan gençlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten de ince düşünülmüş bir organizasyon olmuş. Biz de gençlerimizi bu özel etkinlikte yalnız bırakmadık ve yollara düştük. İftar saatinde yollarda olan vatandaşlarımıza iftarlık kumanya dağıttık ve dualarını aldık. Ben gençlerimize gerçekten de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

AKDAĞ’DA GENÇLİK BULUŞMASI 

Öte yandan AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Recep Akdağ’ın katılımıyla organize ettikleri bir diğer etkinlik ise, Gençlik Buluşması oldu. BilimErzurum tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe konuk olan Recep Akdağ, bir araya geldiği gençlerin sorularını yanıtladı, sohbet etti. Teravih namazı sonrasında gerçekleştirilen etkinlikte gençlere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Recep Akdağ, donanımlı ve bilinçli gençlere ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğine vurgu yaparak, “Yarınlarımızı inşallah gençlerimiz inşa edip, imar edecek. Biz de bu manada gençlerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.