SAKIN ALET OLMAYIN!

Erzurumsporda meraklı kongre bekleyişi sürerken, dün Palandöken Kartalları taraftar grubundan bazı dostlarımla bir araya gelme fırsatı buldum. 
Onlarda sıcak haberler vardır diye düşünüyordum ama gördüm ki, onların bildikleride benim bildiklerimden farksız. Oradan buradan sohbet ederken laf dönüp dolaştı takım üzerinden prim yapanlara geldi. İki yıl öncesini hatırlayacak olursak, başta Ali Demirhan olmak üzere kulübün yönetimine aday olup sonradan yan çizenleri aklımıza getirmemiz gerekir. 
Görüyorum ki aynı kafada olan başkalarıda var. Adamın yöneticilikle falan işi olmaz ama sırf isim yapmak adına ortaya çıkıyor ve sonrada bimbir türlü bahaneyle geri adım atıyor. Ama sonuçta isim yapıyor reklam yapıyor ve tanıtımını bedavaya getiriyor. Çünkü Erzurumspor siyaset üstü bir özelliğe sahip ve söz konusu Erzurumspor olunca herkes aynı dili konuşuyor. Durum böyle olunca şan ve şöhret sahibi olmak isteyenler Erzurumspor’a sarılıyor. Tabi ben kötü niyetli olduklarına inanmıyorum ama ne yazık ki internetteki taraftar gruplarıda bunlara alet oluyor. 
isimleri ön plana çıkıyor ve hatta duyduğuma göre bazı taraftar gruplarına destek aşı altında harçlık bile veriliyormuş. Onlarda parayı veren düdükleri çalmak suretiyle isimlerini ortaya atıyor ve reklamını yaptırıyormuş. 
Benim tavsiyem bu taraftar gruplarının böyle şeylere alet olmamalarıdır. Çünkü bu reklam meraklıları kendi isimlerini etikete dönüştürmek için Erzurumspor’u feda etmekten hiç çekinmiyorlar. Bunların değil adaylığa niyetli olduklarını, isimlerini bile gündeme getirmeyin. Zaten niyeti ciddi olanlarla niyeti fırıldak olanları birbirinden ayırmakta çok kolay.