ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Mart 2024 12:00

Seçim sahalarına MHP DOPİNGİ

Seçim sahalarına  MHP DOPİNGİ
Cumhur İttifakı ortağı MHP, Erzurum’daki seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Erzurum’daki seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, parti yöneticileriyle birlikte Uzundere’ye adeta çıkarma yaptı. Başkan Yurdagül, ilçe merkezindeki temaslarının ardından Uzundere’ye bağlı Çağlayan ve Balıklı mahallelerinde seçim çalışması yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi, Cumhur İttifakı için destek istedi. Uzundere Belediye Başkan adayı Sinan Aydın’ı sahada yalnız bırakmayan Başkan Yurdagül, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Uzundere’de oldukça hareketli bir gün geçirdi. 

ADIM ADIM ZİYARET 
AK Parti ile MHP’nin Uzundere ilçe başkanlarının da katıldığı ilçe temasları kapsamında önce merkezde temaslar gerçekleştiren İl Başkanı Adem Yurdagül, iftar buluşmasına ise Balıklı’da katıldı. Merkezde esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler yapan ve 31 Mart seçimlerinin önemini anlatan Başkan Yurdagül, Cumhur İttifakı adayı Sinan Aydın’ın Uzundere için biçilmiş kaftan olduğunun atını çizdi. Daha sonra partili yöneticilerle birlikte Balıklı mahallesine geçen Yurdagül, iftar sofrasına il yöneticileri, ilçe başkanları ve meclis üyesi adaylarının yanı sıra Uzundereli vatandaşlarla birlikte oturdu.  

CUMHUR VURGUSU 
Balıklı’nın ardından Uzundere’nin Çağlayan mahallesini de ziyaret eden MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, burada da Cumhur İttifakı adayı için destek istedi. Belediyeciliğin önemli bir ihtisas alanı olduğunu dile getiren Yurdagül, “Cumhur İttifakı desteğini alan belediyelerin ne kadar başarılı oldukları ortada. Uzundere ilçemizi de bu ayrıcalıktan mahrum etmemek lazım. Bu sebeple 31 Mart seçimlerinin Uzundere ilçemiz için de Cumhur İttifakı zaferiyle sonuçlanması en büyük arzumuz. Bu hedefimize inşallah milletimizin desteğiyle ulaşacağız” dedi.