ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 10:44

Sekmen’den Köprüköy çıkarması

Sekmen’den Köprüköy çıkarması
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurmaylarıyla birlikte bu kez Köprüköy’e çıkarma yaptı.
Sekmen’den Köprüköy çıkarması

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurmaylarıyla birlikte bu kez Köprüköy’e çıkarma yaptı. Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli’ye konuk olan Başkan Sekmen, ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi, beklenti, görüş ve önerilerini kayda geçti. Köprüköy’de yapılması planlanan çalışmalarda gelinen son durumu değerlendiren Başkan Sekmen, yeni sezonda yapılması gereken işlerin yol haritasını da belirledi. Erzurum’da tüm ilçelerde aynı anda gelişim ve değişim seferberliği başlattıklarını dile getiren Sekmen, “Biz istiyoruz ki, hiçbir ilçemiz hizmet anlamında birbirinden geri kalmasın. Tüm hizmetler bütün ilçelerimize ulaşsın, ilçelerimizin tamamı fırsat eşitliğinden faydalansın” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZI PLANLIYORUZ

Köprüköy’e bir önceki gelişinde kayda geçtiği notları tek tek inceleyen ve ilçeyi mahalle mahalle mercek altına alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yapılması planlanan işlerin hangi aşamada olduğunu, yeni planlanan çalışmaların neler olduğunu birer birer muhtarlarla görüştü. Mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini de değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Burada planladığımız bütün işleri yapacağız, tamamlayacağız, diğer ilçelerimiz gibi Köprüköy’ümüzü de geliştireceğiz” diye konuştu.

 

BELLİ’DEN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli de, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ilçeye gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız bugüne dek bizim hep yanımızda oldu, her zaman desteğini gördük. Şahsım ve ilçem adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar da, Başkan Mehmet Sekmen’le sürekli irtibat halinde bulunuyor olmalarından mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.