ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 10:33

Sekmen’den Mumcu çıkarması

Sekmen’den Mumcu çıkarması

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği saha gezilerine Mumcu ile devam etti. Beraberindeki kurmaylarıyla Mumcu Mahallesini gezen Başkan Sekmen, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, istişarelerde bulundu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören, esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Sekmen, kentsel dönüşüm kapsamında bölgede yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. Mumcu’nun Erzurum’un en eski ve merkezi yerleşim birimlerinden birisi olduğunun altını çizen Sekmen, burada yürütülen çalışmaların, şehrin merkezini, tarihi ve kültürel dokusunu gün yüzüne çıkarma esasına dayandığını kaydetti. 

ÇALIŞMALARI ANLATTI 
Mumcu’daki esnafla belediyecilik hizmetleri üzerine sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bölgede ve Erzurum genelinde yapılan çalışmalara dönük bilgiler de aktardı. Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’un çehresini değiştirmeye kararlı olduklarını kaydeden Başkan Mehmet Sekmen, bu doğrultuda önem verdikleri hususun öncelik olduğunu ifade etti. 

YOL HARİTASI YAPIYORUZ 
Başkan Sekmen, “Vatandaşımız bizden ne istiyor, ne bekliyor, bunlar önemli ayrıntılar. Bu yüzden bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla esnafımızla bir araya geliyor ve karşılıklı müzakerelerde bulunuyoruz. Önceliklerimizi birlikte belirliyor, oluşturduğumuz yol haritası doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. 
Mumcu sakinleri de, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’in ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek, “Başkanımız eksik olmasın bizi hiç yalnız bırakmıyor, beklentilerimizi dinliyor, gerekeni yapıyor” dediler.