Sekmen esnafla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldi. Bir süre önce Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin başkanlığına seçilen Rasim Fırat’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, hem de esnaf oda başkanlarından oluşan yönetimiyle bir araya gelen Başkan Sekmen, esnafla birlikte sorunları masaya yatırdı. Erzurum esnafının beklenti ve taleplerini tek tek kayda geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görüş alışverişinde ve müzakerelerde bulundu. Erzurum’da esnafın sorunlarını çözüme kavuşturmak ve esnafa destek olmak için tüm imkanların seferber edildiğinin altını çizen Sekmen, özellikle pandemi döneminde yapılan destekleme çalışmalarına dikkat çekti.

 

ŞEHRİ HAREKETE GEÇİRMELİYİZ

Erzurum’da ekonomiyi canlandırmaya dönük çalışmaların başında şehre cazibe kazandırma girişimlerinin başı çektiğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz biliyoruz ki, Erzurum’a cazibe kazandırmak demek, şehri harekete geçirmek ve canlandırmak demek. Şehir hareketli olunca, bu da esnafın doğrudan kazançlı çıkması demek. İşte biz bunun mücadelesini veriyoruz ki, bu hareketlilikten herkes faydalansın, herkes nasiplensin” diye konuştu.

 

FIRAT SORUNLARI BİLİYOR

ESOB Başkanı Rasim Fırat’a da hayırlı olsun dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Rasim Fırat başkanımız Erzurum’un sorunlarını, esnafın hangi beklentiler içerisinde olduğunu yakından bilen bir isim. Bu yüzden birlik başkanlığı görevini önceki yıllarda olduğu gibi, bu dönemde de layıkıyla yürüteceğine inanıyorum. El ele vererek, birlikte çalışarak, bu şehir için yorularak güzel işler çıkaracağız ” diye konuştu.

  • 3 / 1 Sekmen esnafla buluştu 0

  • 3 / 2 Sekmen esnafla buluştu 1

  • 3 / 3 Sekmen esnafla buluştu 2