SEKMEN’IN MÜJDESİ 

Onursal başkanı Mehmet Sekmen’in kardelen TV de konuk olduğu programı izleyenler sanırım benim gibi sevinmişlerdir. Erzurumspor Erzurumspor camiyasının en büyük beklentisi olan stadyum konusu başkan çekmene sorulunca verdiği cevap adeta müjde niteliğinde oldu. 
Erzurumun yeni bir stadyuma kavuşacağını ve bunu gerçekleştirmek ve kararlı olduğunu söyleyen onursal başkan Mehmet Sekmen’in stadyumun yerine yönelik olarak da ipucu vermesi bence haftanın en güzel haberi oldu. Başkan sekmen bu meseleyi kulüp başkanı Ahmet dal ile de konuşmuş. Stadyumun yerinin değişmesi gerektiği ifade edilmiş ve bunun içinde yol haritası oluşturmak için karar alınmış. 
Stadyumla ilgili olarak şu anda zaten devam eden bir inceleme süreci var. Sürecin sonunda nasıl bir karar alınır ya da nasıl bir rapor hazırlamış bilmiyorum ama gençlik ve Spor Bakanlığının Erzurumun stadyum talebini geçiştirmekle meşgul olacağını şimdiden söylemeliyim. 
Hiç bu meselelerle uğraşmaya gerek kalmadan kendi göbeğimizi kendimiz kesmeli ve onursal başkan Mehmet Sekmen'in öncülüğünde erzuruma yeni bir stadyum kazandırılması için hepimiz seferber olmalıyız.