ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Ocak 2023 10:09

Sekmen’le Erzurumspor zirvesi 

Sekmen’le Erzurumspor zirvesi 
Sekmen’le Erzurumspor zirvesi 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul’da Erzurum ve Erzurumspor rüzgarları estirmeye devam etti. İstanbul Erzurumsporlular Derneği’nce organize edilen programa katılan Başkan Sekmen, hem bir süreç değerlendirmesi yaptı, hem de Erzurumspor’un elde edeceği başarılara olan inancını yineledi. Sekmen, Erzurumspor kafilesini deplasmanda konuk eden ve tüm masraflarını karşılayan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanımız Sayın Murat Şahsuvaroğlu'na da özellikle teşekkür etti. İstanbul’daki Erzurumlu bürokrat, siyasetçi, iş dünyası ve STK temsilcilerinin geniş katılımına sahne olan programda konuşan Mehmet Sekmen, “İçinde Erzurum olan ve Erzurum adının geçtiği her şey bizim için değerlidir, kıymetlidir” dedi.  

HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI 
Erzurumspor’la ilgili olarak kapsamlı bir durum değerlendirmesinin yapıldığı etkinlikte konuşan Başkan Mehmet Sekmen, sıkıntılı bir süreç yaşanıyor olmasına rağmen takıma ve kulübe ellerinden gelen desteği sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Erzurumspor için herkesin ortak bir paydada buluşması ve sorumluluk almasının gerektiğini ifade eden Onursal Başkan Mehmet Sekmen, “Erzurumspor’umuz şehrimizi temsil ediyor, bizim gözbebeğimiz ve vitrinimiz. Bu yüzden takımımızı sahipsiz bırakma ya da sırt dönmek gibi bir lüksümüz veya tercihimiz olamaz. Hepimiz üzerimize düşeni yapacağız, yapmak zorundayız” diye konuştu. 

ŞAHSUVAROĞLU’NA TEŞEKKÜR 
Erzurumspor’un Pendikspor deplasmanında misafir eden İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Murat Şahsuvaroğlu'na da teşekkür eden Başkan Sekmen, “Bunlar kıymetli yaklaşımlar. Erzurumspor’umuzu deplasmanda konuk eden ve ağırlayan Başkanımız Murat Şahsuvaroğlu'na hem kendi adıma, hem de mavi beyazlı camia adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Programda Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal da yalnız bırakmadı.