Yerel Haber Girişi : 14 Ocak 2022 10:27

Sekmen Meclis’le buluştu

Sekmen Meclis’le buluştu
Sekmen Meclis’le buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, meclis üyeleriyle bir araya geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile Müceldili Konağı’nda organize edilen akşam yemeğinde buluşan Sekmen, konuklarına hem hizmet ve planlarından bahsetti, hem de görüş, öneri, beklenti ve talepleri dinledi. Büyükşehir Belediye Meclisi’ni oluşturan üyeleri teker teker dinleyen Sekmen, halka hizmet etmenin en verimli yolunun istişareden geçtiğini belirterek, “Başarılı olmak ve güzel işler yapmak isteyen bir yönetici istişareden uzak kaçmamalı, danışmayı, görüşmeyi ve müzakereyi mutlaka alışkanlık haline getirmelidir” dedi.

 

AMACIMIZ HİZMET ETMEK

Belediye meclislerinin hizmet üretim sürecindeki fonksiyonlarının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Sekmen, “Belediye meclisleri katılımcı yönetimi ifade eder ve halkın beklentileri meclislerde karşılık bulur. Bu manada bizler çok önemli ve özel bir sorumluluk yüklenmiş durumdayız. Amacımız halka hizmet etmek, onların beklentilerini karşılamak ve hizmet ihtiyaçlarına cevap verebilmek olmalıdır. Bu doğrultuda bugüne kadar meclisimizle ve meclis üyelerimizle güzel işlere imza attık, yatırım seferberliği yürüttük. Hamdolsun Erzurum’a hizmet etme ayrıcalığını hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

MECLİS ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ise, Başkan Mehmet Sekmen’le çalışıyor olmanın çok daha özel bir anlam taşıdığını kaydederek, “Sekmen Başkanımız istişare kültürüne özen gösteren, meclise ve meclis üyelerine sorumluluklar yükleyen bir yönetici. Başkanımızla çalışıyor olmak bizim adımıza büyük şans; Erzurum’a hizmet ediyor olmamız ise, gerçekten bizim için ayrıcalık. Bize bu imkanı sunan Sekmen Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.