Sen yaparsın Dadaş!

Erzurumspor cumartesi günü İstanbul’da Tuzlaspor deplasmanına çıkacak. Takımda Shala eksik, Olanare eksik, muzaffer bir lazer hoca takımın başında yok, yardımcısı da öyle. Yani mavi beyazli takım kocaları da dahil edersek tam dört eksikle Tuzlaspor‘un karşısına çıkacak.

Geride kalan üç haftalık periyodu göz önünde bulundurduğumda, Ben bu haliyle bile Tuzlaspor‘u zorlayacak bir Erzurumspor bekliyorum.

Çünkü takımdaki aidiyet duygusu o kadar yüksek ki ben bu takımın karşısına çıkan tüm engellere rağmen ölümüne bir mücadele ortaya koyacağını inanıyorum.

Oğlan abi ağır silahlarımızdan birisiydi tamam ama onun yoklugunda Emre’nin rakip takıma 90 dakikayı dar edeceğini düşünüyorum.

Bunu şunun için söylüyorum.

Kadro önemlidir takımda kadro derinliği de bir o kadar önemlidir. Ama tabi en az bunlar kadar takımda psikolojik üstünlük de önemlidir. Ben bu bakımdan mavi beyazli takımın psikolojik üstünlüğü de elinde bulundurmak suretiyle eksikliklerine rağmen İstanbul deplasmanından puanla dönebilecek potansiyeli barındırdığını düşünüyorum.

Hani derler ya öldürmeyen acı güçlendirir kuvvet verir diye. Gerçekten de öyle. Erzurumspor geride kalan üç hafta boyunca mecazi de olsa o kadar farklı acılara muhatap oldu ki, Deyim yerindeyse güçlendi kuvvet kazandı. Bu kuvvetle ve bu dirençle önüne çıkan her engeli aşabilecek bir form kazanmış da oldu.

O yüzden diyorum ve demek istiyorum ki:

SEN YAPARSIN DADAŞ!