Senin niyetin belli…

CHP Lideri çıkmış diyor ki; “Ben Alevi’yim!” Tamam da, niye böyle bir hatırlatma yapmak ihtiyacı hissettin be adam! Eğer bundaki kastın Alevi vatandaşların yaşadıkları herhangi bir mağduriyetse, -ki böyle bir mağduriyet söz konusu bile olamaz- senin ne işin var orada? Öyle değil mi ama; bu ülkenin bir parçası olarak, Alevi bir vatandaş olarak Cumhurbaşkanı adayı olabilmişsen, milletvekili olabilmişsen, genel başkan olabilmişsen, bu da demektir ki, bu ülkede hiç kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığı gibi, senin de bir eksikliğin yok, ezilmişliğin yok. Ama tabi niyetin farklı olduğu için senin böyle bir muhakeme yapmaya ihtiyacın da yok. 

Senin niyetin belli, ortaya Alevi-Sünni tartışması atmak ve bunu körüklemek. Bu ülkede zaten havanın puslanmasını bekleyen çakallar var, senin yaptığın onların önüne kemik atmaktan başka bir şey değil.
Şu anda sen başta ABD olmak üzere emperyalistlerin taşeronluğunu yapıyorsun ya, senin bu görevi devraldıkların da geçmişte aynını yapmışlardı. Bu ülkede sağcı-solcu ayrımı çıkartmış, kardeşi kardeşe kırdırtmışlardı. Sen istiyorsun ki, yine bir kargaşa çıksın da, ağa babaların duruma müdahale etsin. 
Ama bu kez olmayacak, bu millet seni de, senin gibi düşünenleri de 14 Mayıs’ta tarihin çöplüğüne gönderecek. Sende azıcık onur ve haysiyet varsa eğer, mağlup olacağın 14 Mayıs seçimlerinden sonra CHP’nin de, Türk siyasetinin de hayatından çıkıp gidersin. Çünkü seninle olmuyor, çünkü senin bu ülkeye katıp kazandırabileceğin hiçbir şey yok. Muhalefetin de senin gibi bir lidere ihtiyacı yok. Bence sen şimdiden topla pılını pırtını, ufak ufak gitme hazırlıklarına başla. Çünkü siyasetin artık sana tahammülü bile yok!