ÖZEL HABER Haber Girişi : 03 Şubat 2023 12:22

SES VER ERZURUM! 

SES VER ERZURUM! 
Erzurumspor FK’nın Tuzlaspor maçı hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Samsunspor maçının ardından soyunma odasına giden takıma görevli polis memurları tarafından yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösteren Ahmet Dal’a, camiadan büyük destek geldi. Erzurumsporlu taraftarlar, yaşanan olaylara tepki göstermek için geç bile kalındığını ifade ederek, “Şehrimizin siyasilerini bu meseleye eğilmeleri konusunda göreve çağırıyoruz. Eğer bu iş yapanın yanına kalırsa, her önüne gelen bu takıma karşı çirkin muamelelerde bulunmaya devam eder” diye konuştular. 

DADAŞ’IN YERİ MEYDANDIR 
Cumartesi günü Erzurum’da oynanacak Tuzlaspor maçının, şehrin takımının karşı karşıya kaldığı haksızlıklara en net cevabın verileceği bir zemine dönüşmesi gerektiğini vurgulayan Erzurumsporlu taraftarlar, “Bu maça kesinlikle şehrimizin siyasetçilerinden bürokratlarına, belediye başkanlarından esnafına varıncaya kadar herkes gelmeli ve Erzurum’un sahipsiz olmadığı gösterilmelidir. Ekranların ve klavyelerin başında Dadaşlık olmuyor. Dadaş’ın yeri meydandır, takımının yanıdır!” dediler.