SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜ 

Erzurumspor’un Boluspor maçı hakkında ne düşünüyorsunuz ve o sahadan hangi takım galip ayrılır desek, ne dersiniz acaba? 
Ben şahsen bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü dün neredeyse gün boyunca Boluspor’la ilgili sosyal medya mecralarını inceledim. Taraftarında olduğu kadar, takımda da çok ilginç bir rahatlık var. Rahatlıktan kastım şu; Boluspor kafasında bu maçı çoktan bitirmiş ve devre arasına Erzurumspor galibiyetiyle çoktan giriş yapmış bile. Yani kendilerine o kadar çok güveniyorlar ki, hiç idman yapmaya bile gerek olmadığını göstermeye yetecek kadar relaks takılıyorlar. 
Bu beni hem sevindirdi, hem düşündürdü. Sevindirdi, çünkü genellikle böyle rahat takılan takımların karşılaştıkları sonuç mağlubiyet olur. Çünkü rakiplerini küçümser ve sahada öylesine gelişi güzel bir futbol oynarlar ki, nasılsa biz kazanacağız modunda oldukları için her şeyi boş verirler. Bu açıdan ben Erzurumspor’un rahat kazanabileceği bir maç olacağını düşünüyorum bu karşılaşmanın. 
Üzüldüğüm konuya gelince, keşke rakip takımlar Erzurumspor’la maç yapacakları hafta kabus üstüne kabus görmek zorunda kalsaydılar. Yani öyle bir takım olsaydı ki bizim takım, ligdeki tüm ekiplerin korkulu rüyasına dönüşseydi. 
Neyse artık yapacak bir şey, ligin ilk yarısı sona eriyor. Eğer devre arasında doğru hamleler yapar da, ikinci yarıya zıpkın gibi başlarsak; öyle sanıyorum ki ligdeki tüm rakiplerimiz için korkulu bir rüyaya dönüşebiliriz. Hayırlısı diyelim ve bekleyelim.