ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Ağustos 2022 11:47

Sezon için geri sayım

Sezon için geri sayım
2022-2023 Futbol Sezonu 1. Lig karşılaşmaları bugün oynanacak Altay-Samsunspor maçı ile başlıyor.
Sezon için geri sayım

2022-2023 Futbol Sezonu 1. Lig karşılaşmaları bugün oynanacak Altay-Samsunspor maçı ile başlıyor. İlk haftanın en son maçında Pazartesi günü Pendikspor’la karşılaşacak olan Erzurumspor FK’da ise hazırlıklar sürüyor. Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için yoğun bir hazırlık haftası geçiren mavi beyazlı ekip, çalışmalarını bugün ve yarın da sürdürecek. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde sürdürülen idmanlarda teknik ve taktik hazırlıklar ön plana çıkarken, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları da ihmal edilmiyor. Bilazer, oyuncularıyla bire bir ilgilendiği kulüp tesislerinde, Pendikspor karşısında sergilenecek futbolun provasını yaparken, genç oyucular ise, her geçen gün hırs kazanıyor.

 

TARAFTARLAR HEYECANLI

Mavi beyazlı takımın hazırlıkları sürerken, taraftarlar ise geri sayım sürecini başlattı. Pazartesi günü oynanacak ilk maçı sabırsızlıkla bekleyen Erzurumsporlu taraftarlar, transfer yasağının artık kaldırılması çağrısında bulunarak, “Bu belirsizlik ve bekleyiş artık sona ermeli” dediler.

Bu arada Erzurumspor’un transfer tahtasının açılabilmesi için en az 30 milyon liralık ödeme ihtiyacından bahsedilirken, kulüp yöneticilerinin tüm dosyaları pazarlık yöntemiyle kapatmaya çalıştığı ileri sürülüyor.