ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI 

Erzurumspor’umuzun Cumartesi günü oynayacağı Göztepe maçı için sosyal medyada seferberlik başlatılmış. Taraftar gruplarını ve bu seferberliğe destek veren herkesi yürekten kutlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Hatta meslek büyüğü ağabeylerimden birisinin paylaşımı çok anlamlıydı. En büyük transferin taraftar olduğundan hareketle tüm taraftarları maça davet eden meslektaş büyüğümüde bu vesileyle kutlamak istiyorum.  
Hakkaten öyle; bir futbol takımı 11 kişiden oluşuyor, 12. İsim de taraftar. Bu yüzden Erzurumspor’umuzu yalnız bırakmamak ve desteğimizin onlarla birlikte olduğunu göstermek zorundayız. Bu çerçevede Cumartesi günü oynanacak Göztepe karşılaşmasında Erzurumspor’un arkasında nasıl da sağlam bir camia olduğunu göstermek durumundayız. 
Atkılarımızı almalı, berelerimizi takmalı ve Kazım Karabekir stadında bizleri bekleyen tribünlerle buluşmak gibi büyük bir sorumluluğumuz var. Hazır günlerden Cumartesi, maçın saati de çok uygun, soğukla karşı karşıya kalma ve üşüme gibi bir durum da söz konusu olmayacağına göre, o maça gidelim ve dadaş’ı sonuna kadar destekleyelim diyorum. Ben şahsen orada olacağım ve her zaman yaptığım gibi maçı basın tribününden değil, maratondan izleyeceğim. Şimdi basın tribününden değil derken şöyle söyliyim, orada maç izlemekten gerçekten keyif alamıyoum. Kendi çapımda gazetecilik yapıyorum evet ama tezahürat yapmadanda edemiyorum. En iyisi maraton, en iyisi taraftarların arasında olmak diye düşünüyorum.