ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Ağustos 2022 11:41

Şimdi sıra Dadaş’ta

Şimdi sıra Dadaş’ta
Saha tamam, zemin tamam, biletler tamam…

TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da Pazartesi günü oynanacak Pendikspor maçının hazırlıkları sürerken, Kazım Karabekir Stadyumu son kez gözden geçirildi. Mavi beyazlı takımın sezonun ilk maçına çıkacağı Kazım Karabekir Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve TFF yetkilileriyle birlikte zemini gözden geçirdi. Dadaş’ın açılış maçına ev sahipliği yapacak olan Kazım Karabekir Stadyumu’nda zeminin futbol için son derece müsait bir durumda olduğu görülürken, taraftarın ilk maça göstereceği ilgi de merak edilmeye başlandı.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Maç biletlerinin satışa çıktığı Erzurum’da, kombine bilet satışlarına da start verilirken, mavi beyazlı taraftarların ilk maçında takımlarına desteklerini nasıl gösterecekleri ise, şimdiden merak edilmeye başlandı. Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada taraftar gruplarının koreografi yapıp yapmayacakları bilinmezken, buna ilişkin herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Taraftarlar, Erzurumspor’a çıkacağı ilk maçta başarılar dileyerek, “”Yaz kampı boyunca işler her ne kadar yolunda gitmemiş olsa da, umuyoruz takımımız ilk maçından galibiyetle ayrılır” dediler.