Sinirlere iyi geliyor… 

Öyle çok da siyasete girmeyeyim, siyaseti yazmayayım diyorum ama Türkiye’deki gelişmeler bazen zorluyor insanı. Hele ki, şu İYİ Partili siyasetçilerin gezindiği düşler alemine bayılıyorum. Ne zaman canım sıkılsa, sosyal medyada iyi partili yöneticilerin paylaşımlarına bakıyorum. Sinirlerime o kadar iyi geliyor ki, anlatamam. Bazen sesli güldüğüm paylaşımları da oluyor, ama genel anlamda size de tavsiye ediyorum. Eğer İYİ partili değilseniz, bu paylaşımları mutlaka görün, okuyun, analiz edin. Terapi gibi geliyor insana; hele de 2023 seçimleri için yüksekten uçmaları var ya, anlatmaya kelimeler yetmiyor.

Yani olur olur da, bir insanda hayal gücü bu kadar mı uçuk olur?

Tek başlarına iktidar oluyorlarmış, anketler onları gösteriyormuş, birinci parti olmak an meselesiymiş.

Siz de güldünüz ama öyle değil mi?

Bir iki sosyal medya kullanıcısı geçen hafta yapılan Dodurga seçimlerini sormuş İYİ partililere, ne oldu desteklediğiniz adaya? Diye. Tabi cevap verebilene aşk olsun. Düşünün ki, basit bir belde belediyesi seçiminde bile sandığın ta dibine gömülen bir parti, bir ittifak, kalkmış türkiye’de tek başına iktidar olmanın hayalini kuruyor. Kabul ediyoruz, aç tavuk rüyasında darı ambarı görür de, bu kadar darı rüyada bile görülmez…

Yine güldünüz, değil mi?

Tam da bunu anlatmaya çalışıyorum işte.

Ne kadar gergin, ne kadar sıkıntılı ve stresli olursanız olun, günde birkaç doz İYİ parti paylaşımı alın derim size. Aç ya da tok karnına hiç fark etmez! Gülmek isteyenlere duyurulur, ben de buna vesile olmuş olayım bari.

“Tek başına iktidar…”

Siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün.

Tabii ki rüyanızda  

Çünkü sizi güldürecek şeyi ancak rüyanızda görürsünüz.