SONRAKİ ADIM NE OLMALI?

Erzurumsporda dün genel kurul hareketliliği yaşandı göreve geldiği günden bu zamana kadar sergilediği performansla takdiri hak eden Ahmet dal dünkü kongrede güven tazeledi. 
Öncelikle başkanı tebrik ediyorum. Bunun dışında bence vurgulanması gereken asıl konu Erzurumspor yönetimlerini sürekli eleştiren tayfanın bu kongrede de ortaya çıkacak cesareti bulamamış olmalarıydı. Çünkü her kongre öncesinde binbir türlü öneri ve eleştiri ile dikkat çekmeye çalışan uyudum akıllılar, kongrede ise sürekli kaçacak bir delik aradılar. 
Bu kafayı yaşayanlara başından beri önem vermemiş ve kıymet vermemiş birisi olarak tekrar diyorum ki Erzurumspor hiç kimsenin babasının malı olmadığı gibi yine hiç kimse içinde reklam mecrası değildir.
İsminin reklamını yapmak isteyenler lütfen başka kapı arasınlar çünkü Erzurumspor hem siyaset üstü hem de bütün menfaatlerin üzerinde bir konumdadır.
Bunuda vurguladıktan sonra gelelim önemli bir başka konuya. İki sezondur transfer tahtamız kapalı ve bunun sıkıntısını bir çok kere yaşardık. Şimdi yeni bir transfer dönemi yaklaşıyor ve bizim bu döneme transfer tahtamızı açtırmak suretiyle giriş yapmamız gerekiyor.
Sahte Erzurumspor Sevicilerinden hiçbir beklentimiz yok ama ben şahsen bu sorunun siyaseten destek alınmak yoluyla çözüleceğini düşünüyorum. Hazır seçim öncesindeyiz, o halde Erzurumun Erzurumsporun hakkını teslim alma zamanıdır. Buda benim son sözümdür.