SOROSA UŞAKLIK…  

İki kere iki, dört eder!

Bu ülkenin ulusal ve uluslararası çıkarlarına darbe vurmak, bu milletin milli ve manevi değerlerini hırpalamak ve örselemek alenen sorosluktur, sorosa uşaklıktır!

Bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak, bu milletin asırlara sari olan kardeşliğini zayıflatmak, bölücülük ve ayrımcılık yapmak sosorluktur, sorosa uşaklıktır!

Bu ülkede kriz beklemek, krize yol açmak, kaos ve karmaşa düşleri kurmak ve huzursuzluktan beslenmek ya da medet ummak sorosluktur, sorosa uşaklıktır!

İnsanları sokağa dökmeye çalışmak ve kardeşi kardeşin karşısına dikmeye çalışmak sorosluktur, sorosa uşaklıktır!

Bu ülkede şer cepheleriyle iş tutmak, karanlık odaklarla bir olmak, teröristlerle saf tutmak sorosluktur, sorosa uşaklıktır.  

Bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasını istememek, dış politikada silik bir pozisyonda bulunmasını beklemek sorosluktur, sorosa uşaklıktır!

Bu ülkenin ekonomik bağımsızlığına karşı çıkmak, kendi iç dinamiklerini köreltmeye çalışmak ve dışarıya sürekli bağımlı kalmasını istemek sorosluktur, sorosa uşaklıktır! 

Bu ülkede toplumu kin ve nefrete sevk etmek, insanlar arasına ayrılık ve nifak tohumları ekmek, öfkeyi körüklemek ve aklı selimi rafa kaldırmak sorosluktur, sorosa uşaklıktır! 

Sayalım mı daha?

Gerek yok… 

Çünkü bu ve bunun gibi sıralayacak o kadar çok örnek var ki, say say bitmez doğrusu… 

Ama gerçek şu ki; bu ülkenin fabrika ayarlarıyla oynayan soroslar, sorosçular ve soros uşakları hep vardı, var olmaya da devam edecek… 

Ta ki, aklımızı başımıza alıncaya dek!

Bakınız!

Sancılı ve sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ve fakat bu demek değildir ki, bu sıkıntıları aşabilmek için bölünmemiz ya da ayrışmamız gerekiyor… 

Bir olmazsak… 

Bir arada kalmazsak… 

Sırt sırta verip dayanışmazsak… 

Çakallara kalacak meydan!

Ve sorosun uşakları dilediği gibi cirit atmaya başlayacak… 

Mese parti meselesi değil!

Mesele ideoloji meselesi de değil!

Mesele başka, plan ve proje bambaşka… 

Mesele; biz bu ülkeyi nasıl ederiz de birbirine düşürürüz meselesi… 

Mesele; biz bu milleti nasıl ederiz de, birbirine kırdırırız meselesi… 

Daha anlamadınız mı?