SORSAN HERKES ERZURUMSPORLU…!

Sorsan herkes Erzurumspor’u çok seviyor, sorsan herkes Erzurumspor için elinden geleni yapıyor, sorsan herkes Erzurumspor için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. 
İyi güzel hoş ama herkes bu kadar net iken o halde niye bu tribünler bir türlü dolmuyor. 
Örneğin Erzurumspor’un yeni formalarının satış adedi 200’ü bile geçmemiş. Örneğin aylar sonra ilk kez kendi evinde maça çıkan Erzurumspor için tribünleri 2 bin 500 kişi bile doldurmamış. Kulüp için herkes bu kadar yanıp dönerken, herkes bu kadar memleket sevdalısı iken maalesef Erzurumspor’un transfer tahtası açılamamış.
Çelişkiyi görüyorsunuz değil mi?
Şimdi bu yazıyı okuyan her 10 kişiden 9’u “vay vefasızlar” der ama o vefasızlardan birisininde kendisi olduğunu hiç hesaba bile katmaz. 
Maalesef biz buyuz işte. 
Bizim Erzurumspor sevdamızda bu kadar. Bizim mavi beyaz renklere olan tutkunluğumuzda bu kadar. 
Kimse kimseyi kandırmasın, bu memlekette Erzurumspor taraftarlığının tarifi sadece klavye üzerinde ve sosyal medyada. 
Böyle taraftarlık olmaz olsun! Böyle taraftarlar olmaz olsun! Zaten eğer bu durumda olupta kendine taraftar diyen varsada yazıklar olsun! 
Arzu eden olursa kendi evimin duvarlarına astığım lisanslı formaları gösterebilirim, buradanda paylaşabilirim. Ama eminim ki Erzurumspor denilince yeri göğü inleten binlercesinin evinde bir tek forma bile yoktur. 
Çünkü bizim taraftarımızın kahır ekseriyeti naylon taraftar, poşet taraftar, şişme taraftar. Taraftarlığının hakkını veren yok mu, elbette var. Onların karşısında benimki taraftarlık bile olamaz zaten. Ama gelin görün ki, maalesef onlarda çok azınlıktalar. 
Yarın maç var ve bu maçı kendi evimizde oynayacağız. Ben yine tribünlerde olacağım ve gerçek taraftarların sayısını yine bu satırlardan sizinle paylaşacak,  naylon taraftarlarada ağzıma geleni saydıracağım.