STADYUM SORUNU 

Deprem yüzünden stadyum mağduriyeti yaşayan Erzurumspor’la ilgili dün yazdığım yazıya büyük destek geldi. Taraftarlar meseleye hiç bu yönden bakmadıklarını söyleyerek, bana çok haklı olduğumu ilettiler. 
Şimdi benim haklı olmam hiçbir şeyi değiştirmiyor, çünkü federasyon diye iş bilmez bir kurum var. Normal şartlarda bu kurumun bunlar hiç konuşulmadan harekete geçmesi ve bu mağduriyeti ortadan kaldırmak amacıyla adım atması lazımdı. Ama nerde onlarda o marifet. Taraftarlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Erzurumspor’a da kolaylıklar diliyorum. Çünkü günümüz Türkiye’sinde futbol takımlarının ve hele de böyle bir federasyon varken en çok duaya ihtiyaçları olacak. 

*

Deprem sebebiyle stadyum problemi yaşamaya başlamışken, bu işi kökünden halletmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Madem stadyumumuz hasarlı ve can güvenliği açısından sıkıntılı, o halde bu işin üzerine düşelim ve stadyumum sorununu kökünden çözelim. 
Başkan Mehmet Sekmen’in de dediği gibi, stadyum için başka bir yer bulalım, başka yerde yenisini yapalım. Erzurum için de, Erzurumspor için de çok güzel olur.