STADYUM VE TEŞEKKÜR 

Çok yakın bir dostumla ve bir o kadarda sağlam bir kaynaktan aldığım bilgilere göre, Kazım Karabekir Stadyumunu revizyon projesiyle geçiştirecekler. Yani hazırlayacaklar bir güçlendirme projesi ve susmamızı isteyecekler. 
Eğer siz sanıyorsanız ki bu stadyum yeniden yapılacak diye çok beklersiniz. Ha Allah verede ben yanılan taraf olayım ama yanılmayacağım. Çünkü Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni bir stadyum yapılması fikrine hiç mi hiç sıcak bakmıyor. Hele şu seçimler bir bitsin, sonrasına bakarız diye düşünüyorlar. Düşünecekleri de belli zaten; stadı güçlendir, tamir et, onarımı yap ve Erzurum’u bir 10 sene daha oyala gitsin!

***

Erzurumspor’a İstanbul’da ikinci kez kucak açan Pendikspor gerçekten büyük bir ekip, daha öncede gösterdiler mertliklerini, yine gösterdiler. Takımımız bu haftaki maçını da yine Pendikspor’un sahasında oynayacak ve Manisaspor’u bu sahada konuk edecek. 
Her Erzurumlu gibi benimde teşekkür etmek gereken bir mertliktir bu. Nitekim bunu takımın sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek yaptım. Sizde Erzurumspor’u az bir şey seviyorsanız bunu yapın. Pendikspor’a teşekkür edin!