ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 11:03

TAGEM’e Dadaş enerji

TAGEM’e Dadaş enerji
TAGEM Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şerafettin Çakal, işbaşı yaptı.

Uzun yıllar Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü (DATAE) Müdürlüğü yapan ve bir süre önce TAGEM Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şerafettin Çakal, işbaşı yaptı. TAGEM’de düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Genel Müdür Metin Türker, Şerafettin Çakal’la birlikte Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Bülent Sönmez’e başarılar diledi.

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü (DATAE) Müdürlüğü’nde yaptığı birbirinden başarılı çalışmalarla bölge tarımının yüz akı olan Şerafettin Çakal yeni görevine başladı. Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığına atandıktan sonra Erzurum’da veda turları düzenleyen Şerafettin Çakal, iki önce işbaşı yaptı. Görevi Bülent Sönmez’le birlikte devralan Çakal, sosyal medya hesabından bir de teşekkür mesajı paylaştı.

 

ÇAKAL’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Çakal, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

”Kıymetli Dostlarım, Uzun süre görev yaptığım Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsünden ayrılarak yeni görev yerim Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığı görevine 25 Temmuz 2022 tarihi itibari ile başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle bizzat gelerek, telefon açarak ve sosyal medyadan mesajla başarı dileklerini ileten tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah mahcup etmesin”

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Müdürlükte gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Metin Türker ise, “Genel Müdürlüğümüzde Genel Müdürlük Yardımcılığı makamlarında değişiklik yapılmıştı. Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine; Dr. Bülent Sönmez ile Dr. Şerafettin Çakal ve Dr. İbrahim Halil Sözmen atanmıştı. Eski Genel Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. İlhan Aydın, İhsan Arslan ve Dr. Yılmaz Boz’a Genel Müdürlüğümüze verdikleri katkıdan ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, göreve başlayan Genel Müdür Yardımcılarımıza başarı ve kolaylıklar diliyoruz.