TAHTADAN ÇEKTİĞİMİZ

Erzurumspor’un 3 puanının daha silinmesi kararlaştırıldı. Hatırlarsınız, buna benzer b bir puan kaybımızda geçen sezon olmuştu. Sebebi malum; Erzurumspor’da mali kriterlerin yerine getirilmemiş olması, bunların başındada transfer tahtamızın kapalı olması geliyor. 
Tahta açılamadığı için kulüp sıkıntıya girdi, ve kimse zannetmesin ki bu süreci böyle puan sildire sildire yürütebiliriz. Üstelik silinen puanlarda hep böyle 3 puanla sınırlı kalmaz. Mali yükümlülükler yerine gelmediği sürece, silinecek puan sayısı dahada artacak ve Allah korusun belkide ligin dibine demir atmak durumunda kalacağız. 
Bunun bir tek formülü var, bir şekilde yolunu bulup Erzurumspor’un transfer tahtasını açtırmak. Şu anda transfer tahtasının kapalı olmasına sebep olan futbolcu alacakları yaklaşık 140 milyon lira. Ama sıcak para olması halinde bu tahtayı açmanın bedeli belki de 80-90 milyon lira. Çünkü futbolcu alacağına bakıyor ama birde para olup olmadığına bakıyor. Elinizde para varsa ve siz bu paranın ucunu azıcık gösterseniz, onlar alacaklarının bir kısmından rahatlıkla vazgeçerler ama işte ortada para yok. 
Devre arası yaklaşıyor, ortada seçim var, takımın sonunun ne olacağı belirsiz. Bu zamana kadar Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in destekleriyle yol yürüyen Erzurumspor, Sekmen’in aday gösterilmemesi halinde başını hangi taşlara vuracak, orasıda bilinmiyor. 
Benim bildiğim bir tek şey var, oda Erzurumspor’un transfer tahtasının bir an önce açılması gerektiğidir. Aksi halde değil ligin dibini boylamak, küme düşüp kapanmak bile içten değildir. Allah korusun…!