TAKIM ÇOK İYİ YERDE

Üzerinden neredeyse iki hafta geçti ama Erzurumspor’un Kocaelispor’la oynadığı maç halen daha gündemden düşmedi. Bu maçı kazanmak için nasıl bir yol tutmuşlarsa, Erzurumspor’a puan kaptırmış olmaları fevkalade rahatsız etmiş Kocaelispor’u. 
Bu durum bizim umurumuzda mı diyecek olursanız, umurumuzda değil. Biz bir puan da olsa aldık ve döndük, sırada şimdi başka bir maç var. 
Ama söz konusu maçın Süper Lig’deki derbi karşılaşmalar gibi gündeme damgasını vurmuş olması gösteriyor ki, Erzurumspor gerçekten çok iyi bir yerde. 
Yarın değil, öbür gün Keçiörengücü takımı ile karşılaşacağız. Belkide bu karşılaşmayıda galibiyetle sonuçlandıracak ve hanemize üç puan daha yazdıracağız. Bu ihtimaller ve imkanlar dahilinde. Çünkü sahada çok iyi mücadele eden ve rakibini boğan bir takımımız var. 
Takımımızdaki aidiyet ruhu, futbol iştahı ise gerçekten memnuniyet verici bir düzeyde. Bu noktada şunu söyleyebilirim ki, bizim alt edemeyeceğimiz tek bir rakibimiz bile yok. 
Maça iki gün kaldı, Cumartesi günü yine büyük bir coşkuyla takımımızı desteklemek için tribünlere koşacağız. 
Ben buradan sık sık yaptığım çağrılarıma bir yenisini daha ekleyerek, mavi beyazlı taraftarları tribünlere davet ediyorum. 
Bir sigara parası bile etmeyen biletlerimizi alalım ve koştura koştura takımımızı destekleyeceğimiz tribünlerdeki yerimizi alalım. 
Çünkü takımımızın bize, bizimde Erzurumspor’a ihtiyacımız var.