TAKIM KIVAMA GELMİŞ 

Erzurumspor’un idmanını kısmende olsa izleme fırsatı buldum. Şunu söyleyeyim; Şifo Mehmet döneminde bile takımın idmanlarını takip etmiş birisi olarak, diyebilirim ki Dadaşları ilk kez bu kadar hırslı gördüm. Yani Şifo döneminde vardı bu enerji, bir de Hakan Kutlu döneminde rastlamış oldum. Hele son dönem hocalarından Muzaffer Bilazer’in yaptırdığı idmanlarla mukayese etmek bile bugüne haksızlık olur bence. 
Oyuncu grubunun neredeyse pestilini çıkartan Hakan Kutlu ve yardımcıları, futbolcuların sahada gezinmesine bile fırsat vermiyor. Oyuncular mutlu, enerjik ve çok hareketli. Sanırsınız senelerdir top yüzü görmüyorlar, o kadar iştahlılar yani. Böyle bir durumda takım için umutlanmamak doğrusu elde değil. 

*

Kazım Karabekir Stadyumu ile ilgili meraklar henüz giderilmedi. Devlet neredeyse deprem bölgesindeki enkazları kaldırıp bitirdi, ama Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın görevlendirdiği uzmanlar Kazım Karabekir Stadyumu ile ilgili son duruma bir türlü açıklık getirmedi. Görende Dünya Ticaret Merkezi’ni inceliyorlar zannedecek. 
Tabi bunda şaşılacak bir durum yok, çünkü çok kereler söylediğim gibi Erzurum söz konusu olunca kimsenin bir şey yapmasına gerek yok. Yapmasalarda olur yani. Çünkü bu memleketten ne ses çıkar, ne soluk çıkar. Alan her zaman memnundur, veren her zaman memnundur. O yüzden biz stadyumun son durumunun ne olduğunu görmek için biraz daha bekleyebiliriz.