TAKIMA GÜVENİN!

Erzurumspor’un Ümraniyespor’la oynadığı hazırlık maçının sonucuna şaşıranlar olmuş. Sosyal medyada görünce hem üzüldüm, hem şaşırdım, yani takımına güveni olmayanların sayısı çokçaymış, bunu anladım. 
Birde sanki Ümraniyespor Liverpool takımıda, bizim onları yenmemiz imkansızmış gibi düşünülmüş olmalı ki, böyle bir şaşkınlık paylaşımları yapılmış. 
Birincisi bende Hakan hocaya katılıyorum, mevcut kadroyla bu takım ligde rahatlıkla kalabilecek takım. 
Geçtiğimiz sezon için direkten döndüğümüzü söyleyenlere şunu söylüyorum ben. Diyorum ki, Erzurumspor’un geçen sezon yaşadığı en büyük talihsizlik Muzaffer Bilazer hocada ısrar edilmesi oldu. 
Eğer o zaman yönetim sesimizi duysaydı ve yolları Bilazer’le ayırsaydı, biz ligde kalmak için hiç zorlanmazdık. Çünkü çok kayıplarımız oldu. Üstüne birde stadyumun iç saha maçlarına kapanması binince, feleğimiz iyice şaştı. 
Buradan bakabilen herkesin takımı geçen sezonla mukayese etmeyeceğinden adım kadar eminim. 
Gelelim bu sezona, diyelim ki transfer tahtası açılamadı ve biz transfer yapamadık. İnanın bu konuda ben çok rahatım. Mevcut kadromuz her şekilde bu ligin hakkından ve üstesinden gelecektir. 
Belki kadro derinliği konusunda sıkıntımız olur, sakatlıklar cezalar falan olur, bu sebeplerden dolayı zorlanırız ama günün sonunda kaybeden taraf olmayacağımız çok açık. 
Sözü uzatmaya gerek kalmadan taraftarlarımıza şu tenbihte bulunayım, hangi koşulda ve şartta olursanız olun takımınıza güvenin. Çünkü taraftarının güvenmediği bir takımın kadrosunun nasıl şekilleneceği hiç önemli değil, benden söylemesi…!