TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Transfer dönemi sona ereli bir hafta oldu; ama sosyal medyada halen daha transfer tahtası niye açılmadı, nasıl açılmadı, niye buna göz yumuldu gibi saçma sapan eleştirilere rastlıyorum. Yani işe yarayacak olsa bu soruları hepimiz her gün soralım, ama ne yazık ki böyle bir şey olmayacak.

Bırakalım artık bu işleri ve takımımızı geride kalan haftalara konsantre etmeye çalışalım, moral verelim, motivasyonlarını yükseltelim, cesaretlendirelim, gerekirse sosyal medya hesaplarına mesaj gönderelim, sizi destekliyoruz, yanınızdayız diyelim. Bizim bu saatten sonra yapabileceğimiz budur işte. Elimizden gelmedi, gücümüz yetmedi, başkaları gibi siyaseten elimiz de uzun olmadığına göre, o halde biz mevcut üzerinden yapacağız planlarımızı.

Sonraki haftalarda çıkacağız sahaya, mücadelemizi vereceğiz, toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp kendimizi devre arasına atacağız. Tuzlaspor maçından sonra rakiplerimiz bizi artık kolay lokma olarak görmeye başladılar bu doğru. Ama biz bu durumu avantaja çevireceğiz. Yani bizi küçümseyen ve hafife alan rakiplerimize yeşil sahayı dar edeceğiz.

Malzeme bu, fazlası yok. Elimizdeki bu, artısı yok. Dolayısıyla sosyal medyada gereksiz yere yorum ve eleştiriler yapıp camianın moralini bozmaya ve karamsarlığına sebep olmaya gerek yok.

Takımımızın arkasında duracağız, nasıl ki galibiyetlerde övgüler diziyor, coşkulanıyor, gurur duyup seviniyorsak, zor günlerinde de yine yanlarında olacağız. Ben şahsen böyle düşünüyorum ve takımıma sonuna kadar güveniyorum.