Takiyyeci bunlar! 

Altılı ganyan masası iyice zıvanadan çıktı. Türbe ziyaretleri, umre ziyaretleri, dua merasimleri, Kur’an dağıtımları falan filan. Belli ki bunlar seçimde oy getirecek her yol mübah demiş ve kollarını sıvamışlar. 
Ama şunu anlamıyorlar, millet bunları yemiyor, yemiyor. Gideceksin kocanla bir restorana bir porsiyon domuz etini gömmüş olmasıyla övüneceksin sora da kalkıp türbe ziyaret edip el açıp dua edeceksin. Gideceksin önce rakının dibine vuracaksın sonra da kalkıp umreye gidip ehramlı pozlar vereceksin. Türbana, başörtüsüne, manevi değerlere dil uzatacaksın ondan sonra türbe türbe gezip, peygamber soyundan geldiğin yalanını ortaya atacaksın. 
Yani anlamıyorum da, bir insan bu kadar mı ahmak olur? Bu kadar mı gözü kapanır gerçeklere? Takiye yaparak nereye varacağınızı zannediyorsunuz, sağ seçmenin oyunu mu alacağını zannediyorsunuz siz? 
Kusura bakmayın ama sağ seçmenden size oy çıkmaz. Saç seçmen sizi öyle bir tanıyor ki, bırakın sağ seçmeni size kendi seçmeniniz bile sırt dönecek. Sebebine gelince eli kanlı terör örgütü PKK’nın arka bahçesi olan siyasi partiyle siz iş tutuyorsunuz. Bunu hangi sosyal demokrat kabullenir? Bunu hangi milliyetçi kabullenir? Bunu hangi saadet partili kabullenir? 
Eğer kabullenir diyorsanız, meseleyi uzatmaya gerek yok. Şunun şurasında 14 Mayıs’a ne kaldı?