Taklacı Kemal

İyi partiden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu’nun dün yaptığı bir açıklama o kadar çok hoşuma gitti ki, deyim yerindeyse on numara olmuş dedim. 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'milliyetçilik' oyununa tepki gösteren Yavuz Ağıralioğlu demiş ki; “Arkanıza Atsız'dan iki tane kitap koyarak Türkçülüğünüzü gösterdiğinizi sanıyorsunuz. Seçim bir tur daha olsa halifelik çağrısında bulunacak Kemal Bey."
Hakikaten de öyle ama. 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun sırf oy kapabilmek uğruna girdiği kılıkları görüyorum da yemin ediyorum onun yerine ben utanıyorum. Daha düne kadar Selahattin Demirtaşı cezaevinden çıkarılma sözü veren yerel özerklik vadinde bulunan ve Türk askerini sınır ötesinden çekeceğini dile getiren bir cumhurbaşkanı adayı sırf ikinci tura avantajlı girebilmek için olmadık taklalar atıyor.
Ben ortalama bir vatandaşım ve ortalama düşündüğümü varsayarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu taklalarını yemiyorum. Herkesin de ortalama düşündüğünü kabul ederek Kemal Kılıçdaroğlu’na sormak istiyorum. Sen kamuoyunun attığın bu taklaları yiyeceğini mi zannediyorsun? Eğer öyleyse demekki senin kafan ortalamanın bile altında çalışıyor. Ya da sana bu fikri hangi ahmak vermişse onun kafası hiç çalışmıyor. 
Sen kalk seçime aylar kala milli ve manevi ne kadar hassasiyetimiz varsa üzerinde tepin ondan sonra kalk milliyetçilikten dem vur. 
Bunları geçeceksin Kemal bey !
Seçmeni aptal yerine koymaya çalışmayacaksın!
Dün neydi isen bugün de o olacaksın!
Kusura bakma ama yol olarak dün de eğriydin, bugün de eğrisin. Dolayısıyla senin bu eğri büğrü hallerini düzeltecek bir torna halen daha icat edilmedi. 
O yüzen milliyetçi taklalar atmaktan vazgeç, yoksa desteğini aldığın HDP başta olmak üzere bütün yanlıların birden küser.
Benden söylemesi!!