TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Erzurumspor’un yarın Adana’da maçı var. Bu maçı kazanması halinde takımda yükselmeye başlayan moral ve motivasyon belkide zirve yapmış olacak ve böyle bir galibiyet takımın psikolojisinede iyi gelecek. 
Ben bir öneride bulunmak istiyorum. Adanaspor maçını kazanırsak eğer, dönüşte Kazım Karabekir Stadyumu’nda takımla taraftarlar bir araya getirilse mesela. 
Takım idmanını stadyumda yapsa, taraftarda bu idmanı izlese, takımına moral ve motivasyon aşılaması yapsa. 
Sürekli diyiyorum ve yine diyeceğim, bizim takımımızın gerekli tecrübeyi kazanması halinde bu ligde üstesinden gelemeyeceğimiz rakip yok. Tabi tecrübe içinde maçlara çıkmak oynamak gerekiyor bu da tevcübe kazanmak için zamana ihtiyaç olduğu sonucunu doğuruyor. 
Taraftarlarla buluşma fikri ise, işte bu zamanı kısaltmak ve süreyi hızlandırmak. Çünkü bir futbolcunun moralini yükseltmek, taraftardan gördüğü destekle doğrudan ilişkili. 
Bunu sürekli hale getirebilirsek, her bir futbolcumuz birer canavara dönüşür, mücadele gücünü ve direncini yükseltir. 
Taraftarlardan beklenene gelince, taraftarımız sürekli galibiyet beklentisi içerisine girmemeli. Bu sonuçta futbol, kazanmakta var kaybetmekte var. Bu yüzden maç kazandığı zaman nasıl ki herkes bir anda Erzurumsporlu oluyorsa, kaybettiği zamanlardada yine takımın yanında ve arkasında durulmalı. 
Çünkü taraftarlar olmak sadece var günde olmuyor, dar gündede olmalı ki, bu işe taraftar desteği denilsin. Öbür türlüsü taraftar olmuyor zaten.