TARAFTAR DESTEĞİ

Dün yazmıştım, demek ki doğru tespitlerde bulunmuşum. Ali Demirhan ve Erzurumspor konusunda dün anlattıklarımla ilgili olarak o kadar çok destek mesajı ulaştı ki, yemin ediyorum ben bile inanamadım.

Taraftarların kahır ekseriyeti Ali Demirhan konusundaki çağrıma tam destek vermekle kalmadı, artık bu yöndeki girişimlerin de değersizleştiğini söyledi.

Bir taraftar şunu dedi:

“Ali Demirhan konusu bana göre temcit pilavı, ısıtıp ısıtıp gündeme getiriliyor. Hâlbuki bunu gündeme getirenler de Ali Demirhan’ın aday olmayacağını çok iyi biliyor”

En çok güldüğüm de, yine bir taraftarın ilginç esprisi oldu, dedi ki:

“Parayı Onursal Başkan Mehmet Sekmen verdikten sonra Erzurumlu Ramo bile kulüp başkanlığı yapar, ne var ki bunda!”

Bu tip tepkiler almış olmak beni sevindirdi, çünkü şunu çok daha iyi anlamış oldum: Erzurumspor taraftarı herkesin ne olduğunu, kimin ne yapmaya çalıştığını ve kimlerin neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyor.

Aksi halde Ali Demirhan’la ilgili olarak yazdığım yazıdan dolayı bana gösterilen tepkinin negatif olması gerekirdi. Allah için böyle bir tepki de gelmedi, gelmez de.

Çünkü herkes biliyor ki, kulübe başkan adayı olmak isteyen herkes kulüpten önce Sekmen’e bakıyor. Acaba bana destek verir mi, vermez mi diye? Destekten kastım hoş stratejik dğil, tamamen parasal destek.

Hal bu olunca bu göreve talip olmayı düşünen herkes evvela Sekmen garantisini eline almak istiyor. Ama neylersiniz ki, bu işler öyle olmuyor.

Dün dedim, yine diyorum. İster Ali Demirhan olsun, isterse başkası olsun, fark etmez!

Kimin parası varsa ortaya çıksın ve gelsin kulübe başkan adayı olsun. Ama yok Sekmen’in kanatlarıyla uçmayı düşünenler varsa da, avucunu yalasın!

Çünkü bu takım bu şehrin takımı, hiç kimsenin babasının seyir terası değil!