ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Ekim 2022 10:33

Taraftar istifa bekliyor

Taraftar istifa bekliyor

Erzurumspor‘da hafta sonunda oynanan Bodrumspor maçının yankıları devam ediyor. Taraftarlar bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer’le yolların ayrılacağını düşünürken, Yönetimin yola devam kararı almış olması camiayı öfkelendirmeye devam ediyor. Erzurumsporlu taraftarlar, “ Yönetimin bu gerçeği görebilmesi için takımın illa da ligin dibine demir atmasını gerekiyor? Bu takım muzaffer hoca ile yürüyemiyor yürüyemeyecek. Muzaffer hoca görünen o ki bu takımı yönetemiyor yönetemeyecek. O halde kendisine yakışanı yapmalı ve istifa ederek mavi beyazli kulüple yollarını ayırmalıdır. Ya da takımın başına etkili bir teknik direktör getirip kulüpteki sportif direktörlük görevine devam etmelidir” dediler.

 

YÖNETİME ÇAĞRI VAR

Erzurumsporun takım ruhundan uzakta oynadığı futbolla hiçbir yere varamayacakğını vurgulayan taraftarlar, “ Bu takımın galip gelmek maç kazanmak ve puan kaydetmek gibi bir derdi yok. Sahaya çıktıkları andan itibaren maçın sona edeceği dakikayı beklemeye başlıyorlar. Futbol falan oynadıkları da yok sahada gezinip duruyorlar” diye konuştular.

Erzurumspor yönetimine çağrıda bulunan taraftarlar, Yönetim artık harekete geçmeli ve takımın üzerine karabasan gibi çöken bu olumsuz havayı dağıtmalıdır” dediler.