ÖZEL HABER Haber Girişi : 23 Şubat 2023 09:15

Taraftar tek yürek 

Taraftar tek yürek 
Erzurumspor’un ara transfer ve tescil döneminde transfer tahtasının açılması beklenirken Türkiye’nin gündemi bir anda depreme kilitlendi.

Liglerin bile ertelendiği süreçte ülkenin tüm imkanları deprem bölgesi için seferber edilirken, bu seferberliğe mavi beyazlı takım da katılmıştı. Felaketin açtığı yaralar sarılırken, transfer dönemi de sona ermiş oldu. Erzurumspor, ligin ikinci yarısını böylece mevcut imkanlarla tamamlamak durumunda kaldı. Taraftarlar, deprem felaketinin Türkiye’nin öncelikli gündemi olduğunu belirterek, “Bizim takım da artık elindeki imkanlar doğrultusunda ilerleyecek. Bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağız” diye konuştu. 

GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ 
Mavi beyazlı takımın gücüne ve potansiyeline çok inandıklarını dile getiren taraftarlar, “Nasipten öte hiçbir şey olmuyor. Yöneticilerimizin transfer tahtasını açtırmak için çok çalıştıklarını biliyoruz. Sürecin sona ermesine günler kala meydana gelen deprem, elbetteki öncelik ve beklentilerimizi de değiştirdi. Bu saatten sonra yapacak birşey yok. Bu felaketin ardından ülke olarak nasıl ki çok büyük yüklerin altından kalkacaksak, takımımız da bu zorlu süreci yüzünün akıyla atlatacak” dediler.