ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Mayıs 2022 15:12

Taraftara Play-Off provası 

Taraftara Play-Off provası 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, TFF 1. Lig’in 37’nci hafta maçında Ankara ekibi Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Dün yapılan son hazırlık çalışmalarının ardından kulüp tesislerinde kampa giren mavi beyazlı takım, Gençlerbirliği maçında kaybettiği 3 puanı bugün telafi etmeye çalışacak. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, ligi üçüncü sırada tamamlamak için bu maçın önemli olduğunu, ancak bu maçta verilecek taraftar desteğinin çok daha önemli olduğunu belirterek, “Play-Off’u garanti altına aldığımız için puansal olarak rahatız, ancak takımımız için galibiyet kaynaklı moral ve motivasyon da çok önemli” dedi. 

 

SÜPER LİG BİLETİNİ ALACAĞIZ 

Play-Off kapsamında Erzurum’da da sahaya çıkacaklarının altını çizen Muzaffer Bilazer, “Evimizde yapacağımız maçlarda taraftarlarımızın bize verecekleri desteğin önemi çok büyük. Bu manada Keçiörengücü maçını bir prova olarak görmek istiyoruz. Bu maçta elde edeceğimiz galibiyet ve arkamızda bulacağımız taraftar desteğiyle Play-Off’a yelken açacak ve Allah’ın izniyle de sezon sonunda Süper Lig biletini almış olacağız” diye konuştu. 

 

HASEK’İN DURUMU NET DEĞİL

Takımda şu anlık hiçbir aksaklık bulunmadığını belirten Bilazer, sadece Martin Hasek’in durumunun net olmadığını dile getirerek, “Tecrübeli futbolcumuzun durumunu bugün yapılacak olan son kontrollerin ardından göreceğiz. Oyuncumuzun bugünkü maçta forma giyip giymeyeceği kulübümüzün doktorlarının vereceği raporun sonucuna göre belli olacak” şeklinde konuştu.