ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Ekim 2023 11:57

Tarıkdaroğlu doludizgin

Tarıkdaroğlu doludizgin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’daki temaslarıyla yine göz doldurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’daki temaslarıyla yine göz doldurdu. Hafta sonunu memleketi Erzurum’da geçiren Tarıkdaroğlu, bakanlığına bağlı çocuk evlerinden aile danışma merkezlerine, protokol ziyaretlerinden esnaf ve vatandaş ziyaretlerine varıncaya kadar çok yoğun temaslarda bulundu. Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum ziyaretinin dünkü etabını ise, protokol ziyaretlerine ayırdı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve ETSO Başkanı Saim Özakalın’ı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, doğup büyüdüğü şehre karşı gösterdiği yakın ilgisiyle yine takdir topladı. 

PROTOKOL ZİYARETLERİ 
Hafta sonunda AK Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve partili yöneticilerle bir araya geldi. Tarıkdaroğlu, buradaki temaslarının ardından dünü de protokol ziyaretlerine ayırdı. 
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini paylaşan Tarıkdaroğlu, Erzurum üzerine sohbet edip görüş alışverişinde bulunduğu Vali Çifti’yi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesine geçti. Başkan Mehmet Sekmen’le bir araya gelen Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, burada da Başkan Sekmen’le Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. 

ÜNİVERSİTE VE ETSO 
Zafer Tarıkdaroğlu’nun bir sonraki durağı ise, Atatürk Üniversitesi oldu. Tarıkdaroğlu, geçtiğimiz günlerde akademik yeni yıl açılışını yapan Atatürk Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya konuk olan Tarıkdaroğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennilerini dile getirdi. Tarıkdaroğlu daha sonra Yakutiye Belediyesi ve ETSO’yu ziyaret etti. Yakutiye Belediye Başkanı Uçar’la bir araya gelen Tarıkdaoğlu, daha sonra ETSO Başkanı Saim Özakalın’la görüştü. Zafer Tarıkdaroğlu’nun yoğun Erzurum temasları hemşehrilerinin de dikkatini çekti. 
Dadaşlar, “Bakan Yardımcımız, siyasetçilerden çok daha etkin ve şehirle çok yakından ilgileniyor” dediler.