ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Haziran 2023 11:26

Tarıkdaroğlu’na büyük ilgi

Tarıkdaroğlu’na büyük ilgi

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevine atanan Zafer Tarıkdaroğlu, baba ocağı Erzurum’da büyük bir ilgiyle karşılandı. AK Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı, Erzurum Milletvekili adaylığı gibi önemli pozisyonlarda bulunan, Ankara bürokrasisinde uzun yıllar görev yapan Tarıkdaroğlu’nun Bakan Yardımcısı olarak atanması, memleketi Erzurum’da büyük sevinç uyandırmıştı. Geçtiğimiz hafta yapılan atamanın ardından bayram tatili için Erzurum’a gelen Zafer Tarıkdaroğlu, havalimanında yakınları ve partilileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

DADAŞKENT’İ GEZDİ 
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın da katıldığı karşılamanın ardından AK Parti Erzurum İl Başkanlığı binasına geçen Tarıkdaroğlu, partili yöneticilerle bir süre sohbet etti. Tarıkdaroğlu daha sonra Dadaşkent’e geçerek esnaf ziyaretinde bulundu. Dadaşkentli vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Zafer Tarıkdaroğlu, vatandaşlarla da bir araya geldi. Aynı zamanda Dadaşkent sakinlerinin de komşusu olan Tarıkdaroğlu, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. 

DADAŞLAR ÇOK SEVİNDİ
Zafer Tarıkdaroğlu’nun Erzurum temasları şehir merkezi temaslarıyla sürdü. Erzurum şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Zafer Tarıkdaroğlu’na hemşehrileri de yakın ilgi gösterdi. 
Dadaşlar, Zafer Tarıkdaroğlu’nun genç yaşına rağmen önemli görevlerde bulunmuş bir isim olduğunu dile getirerek, “Partisinin çizgisinden asla çıkmadı, duruşunu hiç bozmadı. Erzurum siyasetine her zaman renk katan bir isim oldu. Bakan Yardımcılığı da kendisine çok yakıştı” dediler.