Taşlar yerinden oynar

Liglere verilen milli aranın ardından yeşil sahalara yeniden dönüyoruz. Erzurumspor FK için hayati öneme sahip bir maç var ve kendi evimizde Denizlispor’u ağırlayacağız.

Tuzla ve Keçiörengücü mağlubiyetlerinin ardından tartışma konusu olan Erzurumspor teknik heyeti, Denizlispor maçında çok büyük sınav verecek bana göre… Dahası bu maç, her iki takım açısından da çok önemli sonuçlar doğuracak.

Şöyle ki; eğer maçı Denizlispor kazanırsa, Mesut Bakkal ipten alınmış olacak, tam tersi olursa da, Muzaffer Bilazer… Çünkü her iki takım için de galibiyet şart ve tüm kozlar buna göre oynanacak. Beraberlik bile her iki takımın işine yaramayacak. Bu bakımdan ben şahsen bu maçın taşları yerinden oynatabilecek nitelikte bir maç olacağını düşünüyorum.

Hatta ve hatta daha da ileriye götürerek şunu da söyleyebilirim; kulislerden sızan bilgilere bakılırsa her iki takım da B planı yapmış. Bir tık daha ötesi, bazı hoca isimleri bile konuşulmaya başlanmış. Tabi bunların hepsi şimdilik dedikodu düzeyinde, aslının astarının olup olmadığını ise, Pazartesi gününden sonra hep birlikte öğrenmiş olacağız. Bana bazen diyorlar ki, senin Muzaffer Bilazer’le derdin ne diye. Benim hocayla falan derdim yok, olamaz da. Hoca beni tanımaz, ben hocayı tanımam. Ama bu durum bazı öngörülerde bulunmam için engel teşkil etmiyor. Ben diyorum ki, önümüzde uzun bir periyod var ve bu yol mevcut teknik ekiple yürünemez! Derdime gelince de; benim bir tek derdim var, oda Erzurumspor’dur.