TEBRİKLER DADAŞ

Günlerdir hatta haftalardır bu maçı bekliyorduk. Önceki maçlarda Erzurum sporumuzu karşı karşıya bıraktıkları zorluklar ve engeller azımızı o kadar çok yakmıştı ki Altınordu maçı için işlemekten bile korkuyorduk. Neyseki korktuğumuz başımıza gelmedi takımımız mücadele noktasında elinden geleni yaptı ve kaydetti bir golle sahadan galip ayrıldı. Bu galibiyet mavi beyazli takımımız için altından değerli çünkü atılan o gol bizi birinci ligde tutan gol oldu. O işte bu galibiyetin ardından rahat bir nefes aldık an itibari ile tüm planlarımızı gelecek sezon için yapacak bir pozisyona kavuştuk. Tabi gönül arzu ederdi ki bu kadar sıkıntıyı hiç yaşamayalım bu kadar sitresi hiç çekmeyelim ve bu kadar kaygıyı yaşamayalım. Ama ne yazıkki sahipsizliğimiz ve şartlar bize bu tarz SORUNLAR yaşatabiliyor. 
Artık yolumuzu açıldığını ve zihnimiz çok daha berrak hale geldiğine göre , önümüzde yepyeni bir dönem başlıyor demektir. 
Takımımızın çektiği sıkıntıları elimden geldiğince fat dilim döndüğünce siz değerli okurlarımıza aktarmaya ve sertleşmeye çalışan ben şu kadarını söylemeliyim ki bu takımın anlı öpülür. Ortaya öyle güzel bir karakter koydular ki belki de mücadelenin en hasını sergilediler. 
Onursal başkan Mehmet sekmenin de desteğiyle önümüzdeki sezona dolu dolu hazırlanıp daha da iddialısı süper lige yükselmek amacı ile mücadele eden bir takım olacağımıza inanıyorum . Bu söylediklerimin hiçbirisi hayal ürünü değil çünkü Erzurumspor bunu iki kez başarmış bir takım. Şehrimizin ruhunda nasıl ki şampiyonluk varsa, aynı zamanda takımımızın inanç ve mücadelesi de var. Ve göreceksiniz biz önümüzdeki sezonun en favori ekiplerinden birisi olacağız. 
Takımımızı teknik heyetimizi ve yönetimimizi tekrar tebrik ediyor Dadaşa yeni sezonda başarılar diliyorum.