ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Ekim 2022 12:05

Termometreler inişe geçti

Termometreler inişe geçti
Meteoroloji’de hazırlanan  hava tahmin raporuna göre;  Erzurumda soğuk havalar artık iyiden iyiye hissedilmeye başlanacak.

Gece sıcaklıklarının artık sıfırın altında ölçülmeye başlandı Erzurumda gündüz sıcaklıkları da hissedilir düzeyde azalmaya başladı. Önümüzdeki beş gün boyunca en yüksek hava sıcaklığının 12 ile 13 derece arasında Değişeceği Erzurum’da gecesi hava sıcaklıkları ise sıfırın altında 3°’ye kadar gerileyecek.

Devlet Meteoroloji işleri genel müdürlüğünden yapılan haftalık hava tahmin açıklamasına göre Erzurumda soğuk havalar artık kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak. Havanın bugün parçalı bulutlu ve açık olacağı Erzurumda, Pazar günüyse da taşları puslu bir hava bekliyor. Pazartesi günü havanın az bulutlu ve açık olarak geçirileceği Erzurum’da, Salı günü ise sağanak yağış etkili olacak.

 

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteoroloji işleri genel Müdürlüğü’nün haftalık hava tahmin raporuna göre çarşamba günü yağışlı değilde kapalı havanın kaydı edileceği Erzurumda, Günün sıcaklığı ise 9° olacak.

Önümüzdeki üç gün boyunca gece hava sıcaklıklarının birer derece düşüş göstereceği Erzurumda, Sıcaklık bugün gece -3 yarın gece -2 ve öbür gün gece de -1° olacak.

Önümüzdeki hafta boyunca yağışlı havanın beklenmediği Erzurum’da sadece Salı günü kaydedilecek sağanak yağsın hava sıcaklıklarında pek fazla bir düşüşe sebep olmayacağını ifade ediliyor. Geride bıraktığınız ilkbahar ve yaz aylarını mevsim normallerinde geçiren Erzurum’un Yine sıradışı bir kış mevsimi geçirmesi beklenirken, Kar yağışlarının ise henüz beklenmediği ancak sağanak yağışlar en yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde görülebileceği dile getiriliyor.