ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 09:22

Teşvik mesaisine devam 

Teşvik mesaisine devam 
6. Teşvik Bölgesi talepleriyle ilgili olarak konuşan ETSO Başkanı Saim Özakalın, “Bu meseleyi sonuçlandırana dek mücadelemiz devam edecek” dedi. 

Gazeteniz YENİGÜN’de dün yer alan “Bir Teşvik Masalı” başlıklı haberle ilgili olarak konuşan ETSO Başkanı Saim Özakalın, söz konusu değişiklik talebini her platformda dile getirdiklerini söyledi. Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Musa Çakır’a açıklamalarda bulunan Başkan Özakalın, bu mesele için Ankara’da bulunduğunun altını çizerek, “6. Teşvik Bölgesi paketinin Erzurum için taşıdığı önemi her mecrada, her platformda anlatıyor, gerekli adımların atılmasını talep ediyoruz. Şu anda bunun için de yine Ankara’da temaslarımızı sürdürüyoruz” bilgisini paylaştı. 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR 
Erzurum’un 6. Teşvik Bölgesi kapsamına alınmasının hayati bir önem taşıdığını dile getiren ETSO Başkanı Özakalın, “Bu konuyu sıklıkla ve bulduğumuz her fırsatta dile getiriyoruz. Beklentilerimizin karşılanması noktasında siyasetçilerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Bu bakımdan hepsinin kapısını ayrı ayrı çalıyor, beklentilerimizi aktardığımız dosyaları kendilerine sunuyoruz. El birliği içerisinde bu düzenlemenin yapılmasını sağlayacağız inşallah” dedi. 

HEPİMİZİ İLGİLENDİRİYOR 
YENİGÜN’de yer alan haber için de teşekkür eden Saim Özakalın, “Bu mesele esasen hepimizi çok yakından ilgilendiriyor. İşverenlerimizin maliyetlerini büyük ölçüde azaltacak olan bu düzenleme yapılırsa, toplumun bütün kesimleri bundan olumlu yönde istifade edecek. Bu bakımdan taleplerimizi hep bir ağızdan dile getirmek ve gerekenin yapılmasını istemek zorundayız. Erzurum’a inşallah bunun müjdesini vereceğimize inanıyoruz" diye konuştu.