ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2022 12:46

TKK’da Küçükoğlu dönemi

TKK’da Küçükoğlu dönemi
Erzurumlu siyasetçi Recep Küçükoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Başkanlığına seçildi.

Erzurumlu siyasetçi Recep Küçükoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Başkanlığına seçildi. Uzun yıllardır Rıfat Bezginoğlu’nun yürüttüğü göreve, bölgedeki birliklerin desteğiyle seçilen Recep Küçükoğlu, enerjisini bundan böyle Erzurum’da tarım ve hayvancılık için harcayacak. AK Parti’nin Erzurum’da kurucu Merkez İlçe Başkanlığı görevini yapan ve Erzurum siyasetinde uzun süre söz sahibi olan Recep Küçükoğlu’nun bu göreve seçilmesi, hemşehrileri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Recep Küçükoğlu’nun bugüne kadar yürüttüğü her görevi başarıyla sonuçlandırdığını ve Erzurum’un hafızasında yer edindiğini dile getiren Dadaşlar, “Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği gibi önemli bir kurumda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiş olması, hem Erzurum, hem de bölge tarımı adına önemli bir fırsat. Recep Küçükoğlu’nun bu görevi de layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Başkanımızı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” dediler.

 

KÜÇÜKOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Başkanlığı görevine seçilen Recep Küçükoğlu ise, “Bizim için en güzel meşguliyet, memleketimize ve insanımıza hizmet etmek. Bugüne kadar nasıl ki bu bilinç ve şuurla çalıştıysak, bundan sonra da aynı duruşla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Erzurum’un ve bölgenin en çok ön plana çıkan sektörlerinden birisinin tarım olduğunu kaydeden Recep Küçükoğlu, “Tarım kredi Kooperatiflerinin tarımsal üretim noktasında çiftçilere sağladığı imkanlar herkesin malumu. Bu manada böylesine ehemmiyet ifade eden bir kurumda görev almış olmak, benim için de özel bir sorumluluk olacak. Bizi bu göreve layık gören değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. El ele verecek ve bölge tarımımız için birlikte çalışmaya, üreticilerimize kol ve kanat germeye devam edeceğiz” diye konuştu.