ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Aralık 2022 11:57

Tortum’dan Sekmen geçti

Tortum’dan Sekmen geçti
Tortum’dan Sekmen geçti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un Tortum ilçesinde temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Muammer Yiğider ve MHP İlçe Başkanı İlhan Uzun’la birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Sekmen, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. 
Tortum'da gerçekleştirilen asfalt, doğalgaz ve diğer hizmetlerle ilgili vatandaşarla görüş alışverişinde bulunan Sekmen, memnuniyet ifadeleriyle karşılanırken, mutluluğunu da gizleyemedi. Başkan Sekmen, birlikte çay içtikleri Tortumlu vatandaşların beklenti ve taleplerini tek tek kayda geçerken, Başkan Yiğider’le birlikte Demirciler Mahallesini de gezdi. 

TORTUMLULAR ÇOK MEMNUN 
Başkan Mehmet Sekmen, Tortum’daki temasları kapsamında esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Tortum ilçe merkezindeki esnafla bir araya gelen Sekmen’e, ilgi büyük oldu. Tortum’a yapılan belediyecilik hizmetlerinden dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür eden Tortumlu vatandaşlar, ilçedeki değişimin ve dönüşümün dikkat çekici bir boyuta ulaştığını dile getirerek, “Başkanımız Sekmen sayesinde ilçemizde önemli hizmetler görüyoruz. Özellikle doğalgaz konusunda ilçemize gösterilen hassasiyeti unutmadık. Sekmen Başkanımızın asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak yaptıklarını da biliyoruz. Bunların hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler. 

AK BELEDİYECİLİK FARKI 
Vatandaşlarla sohbet ve esnaf ziyaretlerinin ardından Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’le birlikte Demirciler Mahallesini gezen Sekmen, burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi, yapılması gerekenleri tek tek kayda geçti. Başkan Sekmen, “Ak belediyecilik anlayışını ve farkını tüm ilçelerimizde ortaya koyuyoruz. Belediyelerimizle, vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz, iletişim halindeyiz. İlçelerimiz ve dolayısıyla Erzurum için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu.