TRANSFER DÖNEMİ

Erzurumspor’da sular yavaş yavaş durulurken ve işler Allah’ın izniyle yoluna girmeye başlamışken bir hatırlatmada bulunmam gerekirse, transfer döneminin üzerinden yaklaşık bir ay geçti. 
Geçtiğimiz ayın sonuna doğru başlayan yaz transfer dönemi 15 Eylül’de sona erecek, belki henüz daha vaktimiz var ama bizim vakitten çok daha başka ve önemli bir sorunumuz var biliyorsunuz. 
Transfer tahtamız kapalı ve Eylül 15’te transfer döneminin kapanacak olmasının şu durumda hiçbir önemi kalmıyor. Çünkü Ekim ya da Kasım ayında bile kapanacak olsa tahtamız kapalı olduğu için zaten kılımızı bile kıpırdatamayacağız. 
Erzurumspor’un rakipleri olan takımlarda çeşitli transferler yapıldı, atılan imzalar oldu, görüşmeler oldu, oluyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde daha çok transfer haberi duyacak, rakiplerimizin renklerine kattıkları yeni isimleri sayacağız tek tek. 
Burada bizim atmamız gereken ilk adımın transfer tahtasını açtırmak olduğunu hepimiz zaten biliyoruz ama eğer ki bu tahtayı açtıracaksak elimizide biraz çabuk tutmamız gerekiyor. 
Çünkü ligin seviyesindeki oyuncular birer birer kapılıyor ve diğer takımlara katılıyor. Ola ki biz tahtayı açarsak eğer, şu çok net ki pek avantajlı durumda olmayacağız. Çünkü iyi futbolcular seçilmiş ve transfer edilmiş olacaklar. Kalanlar ise zaten tercih edilmedikleri için teklif bekleyen isimlerden oluşacak. 
Yurt dışından oyuncu getirilebilir ama bunun içinde çok ciddi bir ön hazırlık ve izleme geçmişi olması gerekir. Sosyal medyada izlediğimiz futbolcularla takımımıza geçmişte nasıl sıkıntılar yaşattığımızı unutmayalım!
Dediğim gibi zaten tahtayı açamazsak işimiz zor, ancak açmayı düşünüyorsak ve açma ihtimalimiz yüksekse, bu ihtimali oldukça hızlandırmamız gerek. Aksi halde ve her şekilde yine biz zararlı çıkarız.