TREN YOLDA KALMAZ

Uzun bir süreden sonda ilk kez taraftarlar gruplarında olumlu mesajlar ve paylaşımlar görmeye başladım. Bundan öncesi karanlık ve karamsarlık doluyken, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in devreye girmesiyle birlikte taraftarlar büyük moral kazanmış olmalı ki, iç transfer paylaşımları, yeni sezon hazırlıkları, güven tazelemeler falan dikkat çekmeye başladı. 
Ben hep başından beri bunu diyordum zaten. Onursal Başkan Sekmen varken, bu takım ne yerde kalır, nede bu kulüp ortada kalır. Nitekim öylede oldu. Sekmen Başkan gerekli talimatları verdi ve takımda hem iç transferler konuşulmaya hemde yaz kampı hazırlıkları yapılmaya başlandı. 
Kongre ne zaman yapılır, yeni yönetim kim yada kimlerden oluşur bilemiyorum tabi ama işin içerisinde Sekmen olduktan sonra bu tren yolda kalmaz diyorum. 

///

Erzurumspor taraftarlarıyla ilgili olarak Acun Ilıcalı’nın söylediklerini hepimiz duyduk. Ama yine gördüm ki bazı taraftar grupları Acun Ilıcalı’ya hemen tepki göstermiş. Hiç kimse kusura bakmasın, Acun bu konuda eleştirilecek en son isim. 
Tribünlere gelmek yerine maçları evinde izleyen taraftarlar bi zahmet otursunda nerede yaptıklarını sorgulasın. Ondan sonra bu takım için her türlü fedakarlığı yapanları sorgulasın. Herkes her şeyi biliyor ve herkeste her şeyin farkında.