ÖZEL HABER Haber Girişi : 02 Şubat 2023 11:10

Tribünler dolup taşmalı! 

Tribünler dolup taşmalı! 
Erzurumspor FK’da Cumartesi günü oynanacak Tuzlaspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Samsunspor mağlubiyeti ve maçın ardından yaşanan tatsız olaylar sebebiyle yeni haftaya morallerin bozuk olarak girildiği mavi beyazlı takımda, Muzaffer Bilazer’in motivasyon girişimleri sonuç verdi. Talebeleriyle yaptığı toplantıda, geride kalan haftaları unutup yeni karşılaşmalara odaklanmalarını isteyen Teknik Direktör Bilazer, Tuzlaspor maçında galip gelebilmek için eksiksiz bir konsantrasyona ihtiyşaç duyulduğuna dikkat çekti. 

TAKIMIMIZIN ARKASINDA DURALIM! 
Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak karşılaşmanın biletleri satışa sunulurken, taraftar grupları ise sosyal medyada adeta seferberlik başlattı. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya gelmeleri için tüm taraftarlara seslenen tribün liderleri, “Bu çağrı sadece maça çağrı değildir. Bu çağrı, Erzurum’un ve Erzurumspor’un kesinlikle sahipsiz olmadığını gösterme çağrısıdır” görüşünü paylaştı. 
Tuzlaspor maçının Erzurumspor için yeni bir  başlangıç olması gerektiğini vurgulayan tribün liderleri, “Yediden yetmişe herkes bu maça gelmeli ve takımının arkasında durmalıdır“ dediler.